Foto cabecera

futbol-beneficios "CANTERA" (Estación 4M. Facebook)"PRESENTACIÓ DE REGRESO A GAUDÍ'S PLACE A BARCELONA. (Catalán)


 La escriptora Ana María Ferrín presenta Regreso a Gaudí's Place, una novel•la on surten personatges riudomencs.

Portada de Regreso a
 Gaudí's Place
  A L'ORATORI DE SANT FELIP NERI A BARCELONALa biògrafa de Antoni Gaudí, Ana María Ferrín, ha tret al carrer un nou llibre.  En aquesta ocasió es tracta de la novel·la que porta el títol Regreso a Gaudí's Place. El volum consta de 284 pègines editades a tot color i en el seu interior hi apareixen 304 interessants fotografies.Publicat en L'OM, revista de Riudoms, Tarragona. 
Agost 2005. nº 417 


                    La periodista i escriptora es refereix al seu llibre com: “un reportatge novel·lat de la vida que passa pels voltants del colosal temple expiatori. L'obra descriu una Sagrada Família com un cordó existencial que gira sobre les vint-i-quatre hores del dia de Sant Joan. Una aliança que misteriosament influeix en les vides dels seus veïns i admiradors ja siguin o no creients, instal·lant-se dins de cada personatge”.


A la iz. J.Bassegoda, Mn. Llunell,
A.MªFerrin, M.F.Ruiz de Villalobos
y José L. Barcelona

La presentació del volum va tenir lloc a les set de la tarda del dijous 30 de juny a l'oratori de Sant Felip Neri, al bell mig del barri gòtic barceloní, on Gaudí anava a pregar cada dia. En el llibre hi surten, de manera destacada, personatges riudomencs i on la revista L'Om ha contribuïnt cedint importants documents gràfics de l'arxiu de la publicació que se serveixen per il·lustrar-lo. Entre les il·lustracions hi ha fotografies de Josep Mª Font Massó, Francesc Bedmar, partitures originals del compositor Joan Guinjoan. És per aquest fet que el municipi de Riudoms ocupa un paper destacat en diversos dels seus capítols.

                                  A més de l'autora del treball, Ana María Ferrín, hi intervingueren en la presentació del llibre el Dr. Arquitecte, Joan Bassegoda Novell; el crític literari, Miguel F. Ruiz de Villalobos i el reconegut periodista televisiu José Luis Barcelona. També dirigí unes paraules el mossèn Josep Llunell, responsable de l'oratori. L'acte va cloure amb un concert del prestigiós organista Bernard Bailbé.

Una vista de Sant Felipe Neri


                                 Regreso a Gaudí's Place és el sisè llibre de Ferrín i la seva primera novel·la. En un perfecte domini del llenguatge l'escriptora uneix dos dels seus temes més estimats: Gaudí i la crònica urbana explicada a peu de carrer.

                                Nascuda a Madrid i barcelonesa d'esperit, els treballs de l'autora sobre la Ciutat comptal han vist la llum des de 1985 en prop de dos cents reportatges. Així mateix ha realitzat una llarga llista de conferències i presentacions. És amiga i col·laboradora de L'Om, Revista de Riudoms, i fou la persona que, acompanyada pel famós escultor Josep Mª Subirachs, va fer la presentació del llibre editat per aquest rotatiu Riudoms, homenatge a Gaudí.

                               Gaudí de Piedra y Fuego i La Huella del Genio, han estat les seves anteriors publicacions. Actualment està ultimant la biografia de l'arquitecte tarragoní, Josep Mª Jujol, estret col·laborador de Gaudí i un gran desconegut a nivell popular.


L'OM
                                                          

No hay comentarios:

Publicar un comentario