Foto cabecera

futbol-beneficios "CANTERA" (Estación 4M. Facebook)"ANA Mª FERRIN PRESENTA EL LLIBRE “RIUDOMS, HOMENATJE A GAUDÍ” (Catalán)


    Aquest dissabte a partir de les set de la tarda, es presenta a l'església de Sant Jaume Apòstol de Riudoms el llibre “Riudoms, homenatge a Gaudí”

Portada del llibre
Publicat per Diari de Tarragona. Agost 2002

                         Una producció de la revista l'Om de Riudoms, representa el volum segon de la Col·lecció de Separates d'Estudis Riudomencs, Rivoulmorum, que aquesta publicació edita en motiu de l'Any Internacional Gaudí.

                 La presentació anirà a càrrec de l'escriptora i biògrafa de Gaudí, Ana María Ferrín Jaraquemada. Els interessats en adquirir el llibre ho podran fer el mateix dissabte mentre que els subscriptors de la revista en tindran un exemplar de franc.

                  El llibre ofereix un recorregut per  la vida de l'arquitecte i la relació amb Riudoms, població que històricament, ha reivindicat ser la vila nadiua d'Antoni Gaudí. A més, la revista l'Om ha anunciat que en aquest llibre hi haurà novetats importants que fins ara no han sortit a la llum pública.

Redacción Diari Tarragona
                                                                                                                                      

No hay comentarios:

Publicar un comentario